sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Rintafileitä rintsikoihin

Miksi naisten urheilurintaliiveissä on heijastimet? Ainakaan Suomessa ei sellaisille ole käyttöä, silloin kun täällä on niin kuuma, että voisi kuvitella juoksevansa pelkissä toppimaisissa rintaliiveissä, ovat yötkin valoisia. Lisäksi on todennäköistä, että korkeintaan kaksi sadasta naisesta lähtee juoksemaan pelkissä rintsikoissa. Nämä kaksi voivat mielestäni laittaa vaikka joulukuusen valot omaan rintavarustukseensa ja meidän muiden kalliit urheilurintsikat voitaisiin valmistaa ilman niitä heijastimia ehkä hitusen edullisemmin.

Miksi niissä kalliissa urheiluliiveissä on toppauksia? Onko tarpeen urheillessakin näyttää rintavammalta kuin on? En muutenkaan ymmärrä niitä toppauksia, nehän ovat ihan huijausta. Ihan sama kuin miehet laittaisivat paidan, jossa olisi hauiksen kohdalla toppaukset. Käsittämätöntä, mutta nyt on rintaliivien lisäksi saatavilla myös pakaratopattuja alushousuja. Kun minä urheilen, minä hikoilen. En osaa kuvitellakaan, miten ikävältä urheilurintsikoiden toppaukset tuntuisivat imettyään sitä hikeä. Jos olisi sellaiset topatut alushousut niin salin penkkiin jäisi pienien hikiläiskien sijasta lammikko. 

Ainahan ihmiset ovat keksineet hölmöjä muotijuttuja ja varmasti niitä keksitään jatkossakin. Ranskan hovissa valtavat perukit ja puuterit kätkivät alleen likaa ja historian opettajaani lainatakseni kaikkia oravia pienempiä eläimiä. Voin vain kuvitella millaista löyhkää ne upeat viuhkat levittivät kun ihmiset niinä aikoina peseytyivät äärimmäisen harvoin. 

On tietysti hienoa, että nyt rintojen ja pyllyjen pitää olla isoja. Onhan se huomattavasti terveempää kuin vielä muutama vuosi sitten kaikkien naisten piti näyttää narkkarihuorilta, kalpeilta ja laihoilta anorektikoilta (hmm, taitaahan se catwalkeilla olla edelleen muotia). Mutta on älytöntä, että muodokkaidenkin naisten oletetaan olevan edellä mainittuja kehon osia lukuunottamatta pieniä ja siroja. Harvalla todella laihalla naisella on aidosti isot rinnat tai pinkeän pulleat pakarat, valitettavasti ne kilot tuppaavat asettumaan epätasaisemmin. Siksi kai naiset hankkivat silikooneja ja peppuliftejä. Tai ainakin ostavat niitä topattuja push-up liivejä ja pöksyjä. 

Nyt on aivan hyväksyttävää, että naisella on hiuslisäkkeitä, oma hiusväri on muisto vain. On suihku- tai purkkirusketus, ripsipidennykset, huulissa botoxia, silikonia ja rasvaimua. Kynnet on rakennettu geelistä, hampaat valkaistu ja kaikki mahdolliset karvat hävitetty tavalla tai toisella.  Ei, en tuomitse ketään. Itsekin olen sortunut kokeilemaan kaikenlaista. Joskus vaan mietin, että miksi me naiset teemme kaikkea niin älytöntä? Me älykkäät ja hyvinkoulutetut naiset kulutamme järkyttäviä summia ulkonäköämme parantaaksemme. Toiset naiset ja suurin osa miehistäkin tajuaa kyllä, että kenelläkään ei oikeasti ole 15 millisiä ripsiä tai kenenkään hiukset eivät kasva 20 senttiä yhdessä yössä. Miehet eivät ikinä kulkisi missään tekoviiksissä tai tekorintakarvoissa. Tupeillekin naureskellaan, mutta naisten lisäkkeet niitä topattuja rintsikoita myöten ovat kaikkien mielestä ihan normaaleja, ne broilerin rintafileetkin. Vai ovatko?

2 kommenttia:

  1. Nuo pakaratopatut alushousut ja miesten feikkihauispaidat alkoivat naurattaa aivan mielettömästi! :D Rintaliivitoppaukset vielä ymmärrän jotenkin, jos vaikka rinnat ovat jääneet hyvin pieneksi ja haluaa niiden näyttävän normaaleilta - edes pyöreiltä. Mutta sitten isorintainen jos vaikka ostaa topatut liivit.. ei ehkä niin tarpeellista.
    Hyvin kirjoitettu.

    VastaaPoista
  2. Mie mietin niitä mies raukkoja, jotka pimeässä baarissa löytävät sen unelmien naisen. Ehkä eivät humaltuneena huomaa kourivansa pehmusteita aitojen sijaan. Mahtaa olla pettymys kun uhkea ja kurvikas onkin oikeasti ihan lauta. :D

    Oikeasti kyllähän sellaisilla toppauksilla varmasti saa pienirintainen itseluottamusta, harmi ettei liian isoista rinnoista kärsiville ole mitään taikakeinoja.

    VastaaPoista

Sana on vapaa