perjantai 13. syyskuuta 2013

10 000 kävijää

Julkaisin Mielikuvitusta blogini ensimmäisen tekstin reilu vuosi sitten. Blogitekstejä on kertynyt nyt 104 ja tänään blogissani vieraili 10 000. kävijä WuHuu! Kiitos teille kaikille! 10 000 kävijää reilussa vuodessa on vähän jos verrataan johonkin sisustus-, muoti- tai lifestyleblogiin, mutta kun kyseessä on pelkkiä omia höpinöitäni sisältävä blogi on määrä ihan huikea!

Alunperin blogista ei pitänyt tulla laisinkaan päiväkirjamainen, mutta näin jälkikäteen huomaan jakaneeni paljon omia ajatuksiani ja tuntojani lukijoideni kanssa. Usein juuri näistä kirjoituksista olen saanut eniten kaipaamaani palautetta. Joskus on kuitenkin ollut hassua vastailla kysymyksiin keksittyjen tarinoideni osalta, kun fakta ja fiktio sekottuvat suloisesti. "Ei, en ole ikinä kokenut parisuhdeväkivaltaa" tai "ei, en ole jäänyt auton alle", "ei, minua ei ole yritetty raiskata".

Seuraan blogini tilastoja sekä bloggerin omalla tilastoinnilla, Google analytics -palvelussa sekä pieneltä osin blogilistan kautta. Ajattelin nyt hieman jakaa tilastoja, minusta niitä on ainakin hauska tutkia.

Blogilista -palvelussa on listattuna hieman yli 53 000 blogia. Blogillani on siellä kokonainen yksi seuraaja, mutta katselijoiden määrä on noin 160 viikkokatselijan tietämillä. Sijoitus suosituimmat blogit listalla on 3950 tietämillä, mikä on todella hyvin sillä seuraajien puutteen vuoksi blogin kuumuusaste on vain 0,5. Jos siis haluatte kuumentaa sijoitustani listalla voitte ryhtyä seuraajiksi klikkaamalla blogin etusivulla seuraa blogilistalla - kuvaketta!

Sitten varsinaisiin tilastoihin; kävijöitä on ympäri maapallon, osa katseluista lienee random selailun tai hakukoneiden sekoilun tulosta, mutta joukossa lienee ulkomailla asuvien suomalaisten visiittejä.


10 MAATA JOISTA ENITEN KÄVIJÖITÄ
1) Suomi (yllättävää!)
2) Yhdysvallat
3) Venäjä
4) Saksa
5) Britannia
6) Ranska
7) Ukraina
8) Kiina (Sanna vaan 19 käyntiä!!)
9) Alankomaat
10) Etelä-Korea (ei sentään Pohjois-Korea, sitä ois voinnu jo pelästyä - huh)


10 eniten käytettyä HAKUSANAA joilla on tultu blogiini, käänteisessä järjestyksessä
10) marika hirvi blogi
9) kymmenottelu
8) mielihuvitus
7) jännitystä elämään
6) rakkaus (mun suosikki!)
5) marika hirvi
4) mielihuvitusta.blogspot.com
3) kiitospäivä
2) mielihuvitusta
1) joulusatu 

Näiden hakusanojen kanssa on välillä todella hauskaa, mutta ne hauskimmat häviävät arkistojen uumeniin. Piiskaaminen kaikissa eri muodoissaan nousee viikoittain listalle. Näin jälkikäteen harmittaa kun en niitä ole kirjannut muistiin, lupaan jatkossa tehdä niin.

Mutta sitten siihen mitä kaikkein eniten odotitte. Sinänsä epäreilua uusimpia kirjoituksiani ajatellen, että nuo vanhemmat ovat ehtineet kauemmin kerätä satunnaisia kävijöitä, mutta mutta

10 eniten LUETTUA kirjoitusta, jälleen käänteisessä järjestyksessä
10) Parisuhteen kymmenottelu 

9) Kun rakkaus ei riitä 
8) Jännitystä elämään 
7) Siivet 
6) Miesten kotikutsut 
5) Kokovartalohelle 
4) Mainoskakkaa 
3) Joulusatu 
2) Tilinpäätös 
1) Lorem Ipsum

Listalta uupuu muutama henkilökohtainen suosikkini niistä voisin mainita vaikka seuraavat kolme:
Jumppaaja, Naapurin Anna ja Ohituksia.

Jokainen bloggaaja toivoisi kovasti kommentteja herutettuaan omaa sydänvertaan teksteihin. Kommentteja on ihana saada Facebookissa, mutta tietysti niitä kaipaisi myös itse blogiin. Eniten kommentteja ovat saaneet Siivet, Sellaisena aamuna, Kokovartalohelle, Liitulakuihminen ja Kohtaaminen.

Kommenttien ja palautteen lisäksi toivon tietysti, että mikäli pidät jostakin tekstistäni, niin jaa se ihmeessä!
Erityisesti minua tietysti myös ilahduttaisi uudet ideat ja aiheet. 

Kiitoksia kaikille lukijoilleni!

Kuulisin mielelläni mikä on sinun suosikki tekstisi?

3 kommenttia:

  1. Onnittelut kymppitonnista :)

    Oma pilipaliblogini (josta piti alunperin tulla opiskelupäiväkirja) on nyt 10 kk ikäinen ja ennen sitä en edes tiennyt, mitä sana blogi tarkoittaa.

    Tänä lyhyenä aikana olen kuitenkin muodostanut oman käsitykseni blogimaailmasta, ja sen mukaan kaikki perustuu vuorovaikutukseen.

    Käyn useim kommentoimassa muiden blogeja, mutta jos en saa blogin kirjoittajalta koskaan mitään vastausta kommentteihini, tulkitsen sen niin, että niillä ei ole kirjoittajalle merkitystä ja lopetan kommentoinnin kokonaan.
    Samoin olen vähentänyt sellaisten blogien kommentointia, joiden kirjoittajat eivät vastavuoroisesti koskaan jätä mitään merkkiä mahdollisesta käynnistään omaan blogiini.

    Kohtelemalla muita niinkuin toivoisi itseään kohdeltavan, syntyy parhaat keskustelut ja vuorovaikutus. (Tämä kaikki vaan omia kokemuksiani).

    Ja vastauksena kysymykseesi sanoisin, että olet kirjoittanut paljon hyviä tekstejä. En osaa valita sitä kaikkein parasta.


    VastaaPoista
  2. Kiitos Annukka. Luen kyllä blogiasi ahkerasti, mutta myönnän, että harvoin tulee kommentoitua. Sinulla on ihania kuvia, silmää ja intohimoa sisustamiseen. Jos sallit niin listaisin blogisi mieluusti tuohon blogeja joista pidän osastoon!

    VastaaPoista

Sana on vapaa