tiistai 7. tammikuuta 2014

Tyhjää

Ihan hirmuisesti tekisi mieli avata sanainen arkkuni. Blogituttaa ihan järjettömän paljon. Saatan aloittaa kirjoittamisen ja hakkaan näppistä hetken hullun lailla. Sitten ajatus katoaa tai teksti on normaaliakin hullumpaa turhan päivästä höpinää. 

Silloin kun ei ollut aikaa kirjottamiselle aiheita vilisi vilkkaasti sielussa ja sydämessä. Nyt lyö ihan tyhjää. Auttakaa lukijani. Insipiroikaa. Kertokaa mitä haluaisitte kuulla. Jooko?


2 kommenttia:

  1. Tuttu tunne. Joskus on kauhee kaipuu kirjoittamaan, mutta kaikki aiheet tuntuu jotenkin väkisinkeksityiltä, joka taas ei oo sen paremmin mielekästä kirjoitettavaa kuin luettavakaan.
    Ja sit kun niitä aiheita on pää täynnä, ne ei joko tuu järkevässä järjestyksessä ulos tai sitten tekstiä tulee niin, että koko bloggeri on vaarassa kaatua ja sitten sitä vaan ensin lyhentää tuotoksiaan vähän ja sit vielä vähän ja lopulta alkaa tuntua, ettei koko jutussa ollutkaan mitään järkeä ja hylkää koko idean :D.

    Tää ei nyt varmaan yhtään inspiraatiomielessä auta, mutta mua kiinnostaa ihan kaikki aito elämä ja siitä tulevat aiheet. Ei mitään väkisinväännettyä. (Jälkimmäistä sulla ei tosin oo tapana harrastaakaan)

    Mutta jos saa toivoa, mistä just nyt EN haluais lukea, niin se on turhan tavaran karsinta.
    Sitä kun tuntuu olevan vähän kaikki blogit nyt täynnänsä ja omalla kohdalla homma ei nyt yhtään inspiroi, eikä myöskään etene, vaan haluaisin pysytellä ihan vaan tavarankarsintavapaalla vyöhykkeellä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Annukka, mie itse asiassa kirjottelin jo juttua otsikolla Hampsterigeeni, missä kerron siitä miten hankalaa minun on heittää kamaa menemään. Asia on ongelmallinen kun siihen kamaan hukkuu pienessä asunnossa. Juttu vaan oli ihan tylsä enkä koskaan saanut sitä valmiiksi ja taisin sen jo deletoida pois kiusaamasta minua.

    VastaaPoista

Sana on vapaa